lördag 29 juni 2013

Två nöjen på samma gång

Sitter och redigerar foton - har en del att "jobba ikapp"... Lyssnar samtidigt på sommar i P1. Åh vilka kloka människor det finns. Vilka berättelser olika människor bär på. Berättelser som är trevliga att få tillgång till.

Vad gäller fotoredigeringen så är det bröllop jag grejar med just idag. J & J hade en fantastisk bröllopsdag i slutet på maj. Det må se varmt ut på bilderna - men det blåste kallt som tusan så brudföljet (särskilt de kvinnliga) fick verkligen bita ihop. Ni ser lite av resultatet från dagens redigering här nedan.

Skickar också en stor grattishälsning till ett annat brudpar idag som jag hoppas haft en alldeles fantastisk dag! Stor kram till er!

 Den här busgrabben hävdade bestämt att han inte gillade att bli fotograferad. Men mellan en massa roliga grimaser som han gärna ville ha på bild så charmade han med leenden som kunde smält hela Nordpolen. Vad månde bliva? ;-)

En bestman som verkligen visste hur man skulle bete sig framför kameran. Med ögon så djupa så de liksom tog åt sig all uppmärksamhet. Sånt är tacksamt när man är fotograf!
En så fin brud!





 En av mina favoriter.
Den vackra buketten hade Jessica gjort - helt fantastisk!!!

 Att fota ur olika perspektiv är bra, här lekte jag "groda" och fotade upp mot bladverket som släppte igenom ganska mycket sol.




Jag hade fått för mig att det skulle kunna gå att bilda formen av ett hjärta med hjälp av tennisracket. Det gick, men det var oooo så svårt att få det att bli bra på kort. Det blir inte alltid som man tänkt sig helt enkelt...


En tennisstjärna och hans största fan. =)

Stolt brudgum som verkligen hade förmågan att le sådär perfekt varenda gång kameran smattrade.

Syskonfoto blev det - och de är så söta ihop!


Söt som socker är denna lilla prinsessa. Och mycket tålmodig!

Var tvungen att testa att lägga till lite motljus till dne här bilden. Snacka om att vara snygg och ha ögon som fångar. Helt magiskt vacker!


fredag 28 juni 2013

tisdag 25 juni 2013

måndag 24 juni 2013

Snygga nior

Sitter och äter frukost. Nästan färdigpackad, och passar på att redigera lite foton. Här är det snygga nior som tyvärr fick ge sig ut i ösregn och ta emot nära och kära.
Glädjen kunde inte regna bort i alla fall!

Torkade tvätten??? Nepp... inte helt. Men det ooordnar sig! =) Finns väl tvättstreck på kusten också. =)



söndag 23 juni 2013

Illtrötter...

...är jag efter en kanonhelg på en plats där tiden står still. I morgon drar jag iväg på nya äventyr, och enda anledningen till att jag fortfarande är vaken är att jag väntar på att en tvättmaskin ska bli klar. Sedan får vi hålla tummarna att kläderna hinner torka tills i morgon.

GLAD MIDSOMMAR i efterskott... =)


På väg hem...

Nu är vi på väg hem från Motala där vi tog en lunchpaus, och fyra i besättningen tog sig en tur på motormuseet.
Att åka hem är alltid lite vemodigt tycker jag. Samtidigt som det är skönt att komma hem också. Dubbla känslor med andra ord.
Vi har haft grymt tur med vädret hittills, och just nu är båtljuden vääääldigt sövande medan luften är varm och solen kikar fram bakom de mörka molnen emellanåt.
En riktigt go semester.

Jag värdesätter verkligen vänner som man kan vara tyst med utan att det känns konstigt. Vänner man kan va sig själv med. Som man litar på i vått och torrt. Det är riktigt gött med såna vänner. Och nu har vi delat snarkningar med varandra dessutom, hehe!

lördag 22 juni 2013

I en vallgrav...

Här är det gott att leva, på en sommardag. Vi ligger i Vadstena slotts vallgrav och har det gott. Här blir klockan aldrig mer än 8.50 eller 20.50. I morse tog jag mig från solen till Pluto och sedan tillbaka igen. En solsystemspromenad!

Go glass käkar vi, sockerkakssmak och marsipan, mums! De andra åt hallon/saltlakrits - bläääää!

Vi har åkt med Hjulius - ett litet tåg med liveguidning ( inte inspelat på band). Vi lärde oss massor. Vadstena är en spännande historisk plats.

Vi har badat i Vättern och det var helt ok. 16 grader i vattnet tydligen, men det kändes varmare.

Ett leksaksmuseum och kameramuseum har vi också hunnit med. Riktigt intressant! Fotoutställning var det också. Kvar i minnet finns främst två foton på sångaren i Thin Lizzy i strålkastarljuset och en bild från de ihjälskjutna poliserna i Malexanders begravning där den ene polisens två små barn står i helt vita kläder bland en massa svartklädda.