tisdag 23 september 2014

En del böcker ska inte bli filmer...

...och tyvärr måste jag säga att det känns som att Mr Grey skulle ha stannat i böckernas värld. Jag har en väldigt tydlig bild av hur han ser ut... och det är INTE som i filmen. =)

Men sen vill man ju ändå se den för att jag är rätt nyfiken på hur de ska lösa storyn i filmens värld...

Heta dagar i sängen....

...kunde ju varit en spännande status som hämtad ur "Femtio nyanser", om det nu inte varit så att det var förkylningsbaciller och feber inblandat. Men tur det finns datorer, surfplattor och mobiler. Man behöver ju inte känna sig sysslolös och ensam när man är sjuk.
Jag har kikat på bilder från augusti/september och hittade bilderna på den simmande älg vi fick se när vi var ute och åkte båt 6-7 september.
Han simmade från Laxhall på Torsö till Brommö. Det var riktigt mäktigt att se!





måndag 22 september 2014

Peter LeMarc - en fantastisk låtskrivare och artist!!!

Vissa artister och låtskrivare tar man till sig direkt! Peter LeMarc är en av mina favoriter. Winnerbäck och han delar nog förstaplatsen hos mig. Det var sju år sedan han turnerade, och i år gjorde han EN konsert. Man borde varit där. Men det var jag inte.
Han önskade att man skulle vara där i nuet, och att de som var där inte upplevde konserten genom en mobiltelefon. Han ville egentligen inte att den skulle filmas alls.
Men tur för mig att den filmades i alla fall. Så nu har jag ägnat två timmar och tjugotre minuter åt att uppleva konserten via datorn. Inte alls samma sak förstås, men eftersom jag ligger hemma och är sjuk så gjorde konserten att det blev lite uthärdligare att ligga här. Försöker sova bort förkylningen och febern. Har nog gråtit ut en del baciller under konserten också tror jag. Det är starkt att höra hur rörd Peter blir av publikens gensvar. Och hans texter är heeeelt underbara.

torsdag 18 september 2014

Go fack yourself! Fack up!

Är på fack-kurs... ifall ni undrar.  =)
Arbetsmiljö, arbetsmiljölag, medbestämmandelag, skollag, förordningar, föreskrifter, paragrafer, rehabilitering, riskanalyser, nånannanismen, arbetsetik, homo habilis och förändringsprocesser. Många ord är det. Sen ska det göras verkstad av det.
Så mycket jag behöver lära mig. Vojvoj...

Fin utsikt är det här i alla fall. =)


Tyvärr kommer jag nog att bombardera er med panoramafoton. Jag gillar det! =)

onsdag 17 september 2014

Vilket element är mitt?



När jag ser den här bilden så tänker jag: VATTEN! Det måste vara mitt element. Men å andra sidan har jag alltid älskat eld också. Och vind (luft)! Så jag är nog en blandning. =)

tisdag 16 september 2014

Otillräcklig

Vilken bloggsemester! Oj! Och ändå har jag tänkt varenda dag att jag skulle vilja... Men har inte haft ork att göra det, och inte riktigt kunnat prioritera det. Och handen på hjärtat - egentligen inte haft nåt särskilt att säga heller. Och då kan man ju lika gärna vara tyst. Jag brukar inte kunna vara tyst, så det kanske har varit bra att det åtminstone varit bloggtystnad ett tag.

Ett axplock av saker som hänt sedan sist:

  • Kameran är äntligen tillbaka - lagad och med helt ny slutare!
  • En ljuuuvlig septembersemester i båt - jag lovar att visa er bilder från detta.
  • Mycket fotboll!
  • Mycket jobb!
  • Trevlig 50-årsfest!
  • Härlig bastudate!
  • En extra familjemedlem boende i huset.
  • Spännande fotojobb.
  • Kräftmete och kräftkokning.
  • Skytte.


Nu hoppas jag hinna med att skriva mer framöver. Finns massor jag vill berätta om och visa!