Smeten
6 ägg
6 dl socker
6 dl vetemjöl
6 tsk bakpulver
3 dl kallt vatten
Kräm
150 gr smör
1,5 dl socker
2 äggulor
3 tsk vaniljsocker
Kokos
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa socker och ägg vitt och fluffigt.
- Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet blandat med bakpulvret. Rör om.
- Häll i långpanna och grädda i ca 20 minuter. Testa med en sticka om kakan är färdig.
- Ta ut kakan och låt svalna lite.
- Koka ihop krämen i en kastrull. Rör hela tiden och ha inte för varmt eftersom det är äggulor i. När krämen har tjocknat breder du ut den över kakan. Häll sedan kokos över. Låt kakan kallna och skär sedan upp den i så stora rutor som du vill ha.
Njut!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar