söndag 29 juni 2008

Favoritplatser och annat....

Det finns några favoritplatser där jag trivs riktigt bra! Tänkte jag skulle visa bilder från några av dem. Berättar dock inte var det är, för vissa av ställena kanske jag vill ha för mig själv... =) Många av mina bästa platser är vid vatten. Vatten är verkligen mitt element! Älskar att vara vid och i vatten!
Börjar med det första favvostället i detta inlägg (som då är en sjö):

Det här är en fantastisk sjö på Hökensås, där man får vara ifred och riktigt, riktigt njuta av tystnad, skönt vatten, pigga abborrar och mysig natur. Men...som sagt... den behåller jag för mig själv och särskilt inbjudna...
För annars kan det ju bli en sjö som många åker till och då kan man ju inte näcka...hihi! =)


Ett annat favoritställe besökte vi häromdagen, jag, Mallan och hennes fadderbarn. Roligt hade vi, och ett stort tack till ägarna av trädgården! Det besöket gjorde vår dag mycket lyckad!

Det enda som störde oss när vi lekte var detta flygplan som flög över Fröjered minst 10 gånger under två-tre timmar. Eftersom jag är extremt nyfiken undrar jag varför...hm...


Här är Mallan och lillfaddran på grodjakt. Tyckte detta blev en så himla söt bild! De är klädda ungefär likadant och totalt fokuserade på samma sak... Sötisar!

Inga kommentarer: