lördag 29 juni 2013

Två nöjen på samma gång

Sitter och redigerar foton - har en del att "jobba ikapp"... Lyssnar samtidigt på sommar i P1. Åh vilka kloka människor det finns. Vilka berättelser olika människor bär på. Berättelser som är trevliga att få tillgång till.

Vad gäller fotoredigeringen så är det bröllop jag grejar med just idag. J & J hade en fantastisk bröllopsdag i slutet på maj. Det må se varmt ut på bilderna - men det blåste kallt som tusan så brudföljet (särskilt de kvinnliga) fick verkligen bita ihop. Ni ser lite av resultatet från dagens redigering här nedan.

Skickar också en stor grattishälsning till ett annat brudpar idag som jag hoppas haft en alldeles fantastisk dag! Stor kram till er!

 Den här busgrabben hävdade bestämt att han inte gillade att bli fotograferad. Men mellan en massa roliga grimaser som han gärna ville ha på bild så charmade han med leenden som kunde smält hela Nordpolen. Vad månde bliva? ;-)

En bestman som verkligen visste hur man skulle bete sig framför kameran. Med ögon så djupa så de liksom tog åt sig all uppmärksamhet. Sånt är tacksamt när man är fotograf!
En så fin brud!

 En av mina favoriter.
Den vackra buketten hade Jessica gjort - helt fantastisk!!!

 Att fota ur olika perspektiv är bra, här lekte jag "groda" och fotade upp mot bladverket som släppte igenom ganska mycket sol.
Jag hade fått för mig att det skulle kunna gå att bilda formen av ett hjärta med hjälp av tennisracket. Det gick, men det var oooo så svårt att få det att bli bra på kort. Det blir inte alltid som man tänkt sig helt enkelt...


En tennisstjärna och hans största fan. =)

Stolt brudgum som verkligen hade förmågan att le sådär perfekt varenda gång kameran smattrade.

Syskonfoto blev det - och de är så söta ihop!


Söt som socker är denna lilla prinsessa. Och mycket tålmodig!

Var tvungen att testa att lägga till lite motljus till dne här bilden. Snacka om att vara snygg och ha ögon som fångar. Helt magiskt vacker!


1 kommentar:

saga sa...

ja det blev verkligen ett lyckat bröllop!!!!! :)