lördag 31 januari 2015

Kvinnofrukost med boktips

Nyss hemkommen från en kvinnofrukost som Missionsförsamlingen i byn ordnat med. Ljuvligt! Började dagen med en rejäl vurpa på vägen dit, så har ett svullet och inte så vackert knä, och ett annat lite mindre svullet och kanske något snyggare knä, plus lite ryggvärk. Grannen fick sig en snygg syn tror jag, för det var verkligen en rejäl vurpa som jag önskar att ingen sett. Å andra sidan hade det ju inte varit roligt att bli liggande där och ingen hade sett om jag nu hade behövt hjälp... =)

Upp kom jag och bestämde mig för att inte titta på knäna förrän jag kom hem från frukosten. Annars hade jag säkert bara suttit och stört mig på det. Så jag njöt av en ljuvlig frukost i bästa hotellstil och lite bättre ändå. Trevligt sällskap av alla möjliga åldrar och sedan fick vi avnjuta boktips från Beas bokhylla.
Bea är en sprudlande tjej som älskar böcker. En gång (måste varit typ förra året eller nåt) så var hon elev och cirka tio år och plötsligt är hon mammaledig och driver en bokblogg med stor framgång. Tänk vad en del kan åldras på bara nåt år sådär??? ;-)
Skämt åsido - det är så häftigt och fantastiskt att följa "sina" elever och se dem växa upp, bilda familj, arbeta osv. Det är som att det sker i ett parallellt liv, eftersom jag i mitt eget liv inte tycker att tiden går riktigt så fort. Även om jag ser på Mallan att tiden inte direkt står stilla.

Bea bjöd på många boktips och nu är jag superinspirerad att läsa igen. Har ju varit lite stiltje, eftersom jag mest läst litteratur i jobbet och inte hunnit/orkat nåt annat. Men jag ska minsann ta tag i det. Kultur är viktigt för välmåendet!

Tack Bea för det!

Gå gärna in och kika på hennes blogg - det finns MASSOR med tips där!!!

www.beasbokhylla.se


1 kommentar:

Bea sa...

Hej Sara! Kul att man kunde få väcka lite läslust. Vilket finns kollage du gjort. Jag tar mig friheten att länka till ditt inlägg på bloggen. Jag fick ingen skarp bild själv. Hoppas det är OK. Hälsn. Bea