torsdag 26 april 2012

Olika mål i livet...

Häromdagen var det ett reportage i tidningen om en tjej som vill jobba inom vuxenbranschen som skådespelerska. Det var hennes högsta dröm.
Idag var det reportage på TV om henne...
Jag blev både illamående och generad på samma gång. Dessutom var hennes pojkvän med och tyckte att det var helt okej att hon filmade med andra killar. BAH!

Alla har vi våra mål i livet... men jag har så svårt att fatta att det kan vara drömyrket för en ung tjej. Uppenbarligen finns det dom som tycker att det är ett okej jobb. Men har man läst Traci Lords självbiografi så inser man att även om de som väljer den branschen tycker att det är "kul" och "skönt" och inte ALLS är tvingade eller drogade (Yea right!)... så känns det ändå som en bransch man fastnar i.
Hur kul är det när man får barn och de växer upp?

Nej, det känns inte som ett drömyrke. Alls! 


1 kommentar:

Björk sa...

Fast oj vilken uppmärksamhet hon fick av att säga så!!! Eller hur, vissa människor har ju det behovet/läggningen att man måste få uppmärksamhet på olika sätt genom media, typ alla dessa hemska såpor på tv där folk skämmer ut sig! Och vi tittar läser och reflekterar, precis som dom vill ha det! Sen blir dom kändisar och får springa på partaj!!! Tacka vet jag Morgan och Ola-Conny!!!