tisdag 25 september 2012

Bara jag som inte fattar???

Såg en reklam på TV nyss om någon ny pumptvål som man inte behövde röra med händerna, utan den portionerade ut lagom med tvål när den kände av att någon tog händerna under den. Denna uppfinning skulle se till att vi inte behövde få en massa bakterier på oss på grund av att alla tar i själva pumpen. Det förstår jag. MEN, det jag inte förstår är varför det ska vara så farligt att ta i själva pumpen??? Man tvättar ju händerna EFTER att man tagit i pumpen, och då borde väl alla bakterier tvättats bort? Eller finns det massor av vatten/tvålresistenta bakterier som sitter kvar i alla fall??? Jag fattar liksom inte grejen riktigt... Någon som kan förklara? ;-)

Var upprörd över en annan sak i morse också, på väg till jobbet... Skrev nästan klart ett blogginlägg om detta i huvudet medan jag körde. Tror ni att jag nu kommer ihåg vad det var om??? Nä... inte en susning!

Har förresten hittat en ny funktion i Picmonkey (som är ett bildredigeringsprogram som jag rekommenderar varmt!) också - Overlay... Roligt! Skulle tro att ni kommer att se många sådana bilder framöver. Användbart på så många sätt. =)


3 kommentarer:

maria sa...

o så roligt att nån annan också tycker den där reklamen är kul! min synpunkt är "om man inte tar i pumpen ska man väl heller inte ta i kranen?" då måste man ju ha en sån där flygplats-kran som börjar rinna av sig själv eller?
haha, hur tänkte dom där egentligen?
=)

Annelie Björk sa...

Fast lite äckligt är både kranar, spolknappar på toaletter, och pumptvålar! Jag tänker alltid BAJS!!!Jag älskar automatiska spolknappar som man aldrig behöver vidröra, kranar som man inte behöver pilla på och tvål som kommer utan att man måste pilla på den! På offentliga toaletter alltså!

Allt och/eller Inget sa...

Precis. Men tänk istället handtaget och på dom som inte tvättat händerna :)