söndag 10 mars 2013

Hundmat som passar Millan!

Jag buzzar (jag är Buzzador - innebär att man får testa olika produkter och berätta om dem för vänner och släkt, på sociala medier osv. Gå in och anmäl dig till att vara Buzzador du också genom att klicka på länken) just nu hundmaten Bozita Robur. Millan är väldigt glad över det för den maten uppskattar hon väldigt. Det stod att man skulle se till att det blev en gradvis övergång till det nya fodret, så vi blandade i lite av Roburs foder i hennes gamla. Vad hände? Jo hon sorterar ut det gamla fodret och lägger det på golvet och äter bara Bozita Roburs foder. Gradvis övergång var det ja... ;-)


Bozita Robur Maintenance Mini är ett svensktillverkat helfoder särskilt anpassat till hundar av små och mellanstora raser. De små ringformade bitarna är tillagade med en hög andel färskt svenskt kött och råvaror av högsta kvalitet som naturligt stärker kroppens funktioner och håller känsliga hundmagar i form. Fodret innehåller 27%% protein och 17% fett och passar därför hundar med normal till hög aktivitetsnivå.

Just denna sorten innehåller kycklingkött från Lantmännen Kronfågel. Den innehåller majs och ris istället för vete och fibersammansättningen verkar för en god tarmfunktion. Vitamin C, E och Selen ger ett komplett antioxidantskydd.

En bra balans mellan fettsyrorna Omega 3 & 6 ger de bästa förutsättningarna för en sund hud och fin päls. Det innehåller också mjölksyra för en jämn matsmältning.

I Bozita Roburs sortiment finns 9 olika torrfoder för hundens alla aktivitetsnivåer och livsstadier. Jag testar alltså nu Maintenance Mini 27/17. Från och med i april i år kommer deras foder även att finnas i 12 kg-förpackningar.

Breeder & Puppy 30/15 (kyckling)
Breeder & Puppy XL 30/14 (kyckling)
Maintenance 27/15 (kyckling)
Genuine Lamb & rice 23/13 (lamm)
Genuine Salmon & rice 20/10 (lax)
Performance 33/20 (kyckling)
Active & sensitive 22/16 (älgkött)
Light & sensitive 19/07 (kyckling)

Inga kommentarer: