lördag 23 januari 2021

Julen smyger ut...

Har nu påbörjat bortplockningen av julen. Det är inte så att den slängs ut direkt, mer att den smyger ut. Granen är nu naken och pyntet till den är i lådor. Konstigt nog fick det som före jul fick plats i tre lådor nu inte fick plats... Hm... Har ju bara köpt tre nya julgransdekorationer i år. Konstigt...

Tomtarna har fått flytta till en temporär bostad på vardagsrumsbordet i väntan på de nya lådor jag beställt från Ikea. Har ju i två års tid gjort en slags december-kalender på instagram kring en tomte som bor i det hus som Malin tillverkade på bildlektionerna på högstadiet. Jag har många saker som hör ihop med denna story nu och det krävdes egna lådor till detta. 

Apropå storyn så funderar jag på att göra den i nåt slags bokformat. Vi får se hur det går med de planerna.

Det blir så mörkt i fönstren när adventsljusstakar och stjärnor plockas bort. Måste komma på nåt annat som kan lysa upp tillvaron lite. Vad lyser ni upp vintertillvaron med såhär efter jul?

Snön låg vackert vit för några dagar sedan, men nu har det töat ganska mycket.  Hoppas det kommer lite mer snö och blir kallare igen. Mycket trevligare ute såhär års om det är snö och kallt!


Inga kommentarer: