söndag 18 mars 2012

Is kvar

Dessa foton tog jag 9 mars. Sedan dess har mycket is försvunnit, men jag och Mallan upptäckte att det fanns ganska mycket kvar på Tidans mader när vi var ute och gick på förmiddagen. Eller, jag gick, och Mallan cyklade. Det är inte så roligt att gå med Millan då, för hon får panik när Mallan försvinner på cykeln och drar som en tok för att komma ifatt. 

Att gå med M är en helt annan upplevelse - det ser ut som att han lufsar fram i lugnt tempo, men jag får halvspringa om jag ska hålla hans tempo. På ett steg som han tar får jag ta två. Så när jag går med honom blir det ett helt annat tempo än när jag går själv. Dessutom kan han gå hur långt som helst utan att bli trött...typ... Orättvist!
Men det är väl bara att gå och gå och gå, så kanske min kondis också blir bättre någon gång. Känner mig i alla fall lite lättare. =)


Igår spelade FIF/KIF-tjejerna fotbollscup - och de var superduktiga! Det var väldigt jämna matcher alltihop - och de vann en match!!! :-D Själv satt jag i sekretariatet med Linda, och det var inget slapparjobb. Man fick vara totalt koncentrerad hela tiden - vilket vi lyckades med nästan hela tiden. =) Men nu kan vi det!


Igår fick jag hjälpa till på Labbåsrevyn med servering m.m. Jag hann också se det mesta av själva revyn, och jag är mycket imponerad av både sång, musik och texter/sketcher. Riktigt roligt! Sånt där är ju så himla kul, och hade jag haft möjlighet att vara med hade jag gärna varit det, för det är sjukt kul med både sång och teater. Men att lägga så mycket tid på att fixa revyn...det är tyvärr en omöjlighet för mig just nu.  
Spökjägarna Ulla x 2 och Tidanytt var bara några av höjdpunkterna i revyn. Även de grekiska gudarna var minnesvärda, särskilt söta lilla Amor!


Strax ska jag iväg på en familjefotografering, och sedan ska Mallan sjunga med Gladys del Pilar i Tidaholms kyrka kl.18. Det ska bli roligt att lyssna!


Inga kommentarer: