torsdag 26 juli 2012

Rapport från skuggan!

Sitter i skuggan och njuter av fjärilar som fladdrar förbi, humlor och bin som surrar och alla härliga dofter! Valde ju att strunta i solskyddsfaktor i år, eftersom jag får soleksem ändå - och Ta i trä, än så länge har inga soleksem dykt upp! Bara tidigt i våras när första solen kom.
Dricker Ph-kalk som tydligen ska fungera som solskydd inifrån, och ja, det verkar fungera. Sen passar jag mig ju för att sitta i solen för länge förstås. Tar gärna skuggan i besittning, för värmen är mer lagom där.

Kanske är det så att jag är allergisk mot solkräm?

Mallan badar och badar och badar.... (och det hade jag också gjort om det inte vore för lagen om alltings jävlighet. ;-)) Det är så härligt att se glädjen i hennes ögon när det kvittrar i min mobil och någon frågar: Vill Malin leka?
OM hon vill! Det behövs verkligen inte en massa resande hit och dit - hon är helt nöjd med att vara hemma så länge det finns kompisar i närheten.

M gör det han gillar bäst - han kör traktor! Bara för att han gillar det. Inte för att han måste. =) Män. Tänk vad det är lätt att få deras ögon att tindra. Man behöver bara ha en motor. ;-)

Millan hon ligger ömsom på gräsmattan i direkt solsken och ser ut att njuta, och efter en stund går hon in och lägger sig, sedan kommer hon ut i solen  igen. Bort och fram... hela dagen! I morgon ska hon få träffa vildsvin...1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar sommarbild, med goa tjejer eller är det möjligen sjöjungfrur ?????? Kram MormorMia