måndag 4 november 2013

Doptårtor till Casper

Förrförra helgen var det dags att göra doptårtor till familjen Björck igen. KUL! Jag gillar att skapa, och tårtor är definitivt skapelser för mig. Det tråkiga jobbet är att fixa själva bottnarna och fyllning. Sen kommer det ROLIGA! Dekoreringen!!!
Till detta dop hade jag införskaffat en silikonform att tillverka bebisar med (jaja, få nu en massa tokiga tankar i huvudet) från kakburken.se. När jag fick den undrade jag hur det skulle gå till att göra en bebis av det, för den ser liksom inte klok ut, själva formen. Jag testade, testade, testade och testade och gjorde bebisar utan näsa, tår, med streck på magen osv. Höll på att ge upp när jag kom på att dte nog skulle gå att söka på bebistillverkning på youtube (ja, det finns en helt egen variant av bebistillverkningsyoutube - men det var inte där jag letade) och hittade denna:

Efter att ha testat några gånger till så lyckades jag faktiskt. Sammanlagt 12 försök gav 2 perfekta bebbar! =) Såhär blev resultatet:
2 kommentarer:

Annelie björk sa...

Perfekta var det enda och rätta ordet som ska förknippas med dessa tårtor! Både till utseende och smak!
Kram!!!

Fnissi sa...

Kul att du tyckte det Anneli! Tyvärr levererade jag inte foton i samma kvalité... Vi får ta en utomhusfamiljefotografering istället...
KRAM