måndag 3 februari 2014

Engelsmän, ryssar och idioter...

Nej, jag tänker inte skriva en nedlåtande text om världsmedborgare som kommer från andra riken än det där jag bor.
Men idag har jag riktigt irriterat mig på dessa tre, och för dagen kanske mest engelsmannen. Mitt mål är att klara en hel engelsman under våren.
Det har ju hänt att jag klarat en hel idiot. Ryssarna har jag bara blivit varnad för, men det säger sig självt att det kommer bli jobbigt.
Bilden är hämtad från Bitstrips.com
Och nu är det väl kanske läge för mig att berätta att det handlar om fotbollsträning. Olika sätt att träna löpning typ. Idioten är ni kanske alla bekanta med. (ja, jo, man kan känna många idioter, men detta är fortfarande en träningsaktivitet).
Idag tränade vi fotboll i två timmar (så om jag ser stel ut på jobbet i morgon så beror det på att jag ÄR stel).
Vi började med tre varv uppvärmningsjoggning, och det kanske inte är så mycket för er, men jag lovar att det är nåt jag med min kropp och taskiga kondis får bita ihop för att klara. Sen blev det andra övningar med passningar och skott där man också sprang mellan stationerna. KUL!
SEN...sen kom engelsmannen. En typ av idiot helt enkelt. Jag var borta efter andra sträckan. Pust! Har liksom inte tillräckligt med go i mig för att springa tills blodsmaken dyker upp i munnen.
Tjejerna var superduktiga! Imponerande. De körde den 3 gånger. Jag...hm...halvjoggadegick mig igenom den.
Så nu är mitt mål att klara EN hel omgång av den övningen.
Och den där ryssen... honom fick jag också höra talas om idag - och han ska tydligen inte vara att leka med han heller... Så jag vet inte om jag ser fram emot att träffa honom...
Men skam den som ger sig... Det går i alla fall lättare än det gjorde förra våren. Alltid nåt! =)

 Bilden är hämtad från mitt konto på Bitstrips.com där man kan göra om sig själv till seriefigur!

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.