måndag 10 februari 2014

Galna infall!

Ibland gör man galna saker... Idag gjorde jag det. Fick ett infall och... Ja, jag ska nog visa er en dag framöver istället tror jag. Man ska passa på och smida medan järnet är varmt heter det ju - och det kan man väl säga att vi gjorde idag.
En riktig tjejdag har vi haft!
Den innefattade shopping, fika på vete & råg, hem & Hobby-besök, present-inköp och sedan avslutade vi dagen med ett Zumba-pass med Judith (en helt makalöst magisk människa som har utstrålning som fyller hela Dansverkstan) som gav energi och tröttade ut kroppen på samma gång. Knepigt att det kan funka?!
Bland annat fick vi dansa 70-talsdico! Yihaaa! Bättre än alla engelsmän i England. =) Men mitt mål är ändå att orka en hel engelsman. I söndags gjorde jag inte det... Helt slut efter hälften... Tjejerna däremot imponerade med att springa TRE engelsmän på raken! Go girls!!!


Idag fick min pappa en pacemaker inopererad. Han mår sådär, men nu får hjärtat i alla fall lite extra hjälp. Vi håller tummarna för att det blir bättre. Man vet att det är illa när han som är en sån sportnörd inte ens bryr sig om att det är OS.


Ute är det vårkänsla, men jag hade gärna haft snön kvar ett tag till. Just nu är det mest dripp dropp från alla träd. Vacker det också, men väldigt geggigt att ha hund för tillfället.
Men... njut av varje stund! Det finns inget dåligt väder heter det ju. =)

Inga kommentarer: