söndag 23 november 2014

En galen helg i Götlaborg ;-)

Hemkommen efter en galen helg i Götet ihop med goda vänner!
Det var galet bra av många anledningar;

Galet skönt att åka bort och vara ledig!
Galet bra att se Galenskaparna!
Galet skönt att sova på hotell och äta hotellfrukost!

Vi hann med lite julklappsinköpsshopping på Pink Room, som tydligen alla tjejer under 30 vet vad det är, och några över 30 oxå... Dock inte jag, tills nu... Victoria Secrets bodymist är ju galet populärt, och det fanns ju alldeles för många dofter att välja på. Dessutom doftar alla sjukt starkt och inte gott i början, så man skulle ju behöva testa sig igenom en efter en med dagars mellanrum typ. Fast då skulle de ju inte sälja så många förstås... :-)Jag var galet tacksam att jag slapp köra i Göteborgstrafiken. Chauffören fixade dock detta med glans! En hel rad med amerikanare körde vi förbi. Kändes på tempot ett tag som att vi var på cruisingen i Labbås ;-)


 Galna drycker intogs - och den här söta kompisen innehöll någon slags vaniljlikör. God! Och galet rolig! ;-)
Grodyngel är galet roliga. Faktiskt!

 Galet kissnödig blir man av galet stora öl. Goda dock! Intogs på en restaurang/pub som hade följande visdomsord på väggen:

Man kan säga vad man vill om syndigt leverne, men det är allmänbildande! /Hjalmar Bergman


Galet mäktig Caesarsallad intogs - och mittemot käkades en toast Skagen som såg galet god ut. Snodde en räka...


 Galet spännande hockeymatch behövde man ju hålla koll på förstås. Straffar liksom... Ojojoj!

Hajen som visste för mycket hängde i taket på Lorensbergsteatern, och jag hade galet höga förväntningar på Trettiårsfesten. Jag var lite orolig för att jag skulle ha för höga förväntningar, men ooo nej... Ingen risk! De var heeelt fantastiska, från start till mål! Jag är galet imponerad av deras stämsång, klockrena röster, deras minne och deras förmåga att bygga upp en stämning så att man skrattar bara av att se dem komma in på scenen. Det var så himla bra, så jag kan nog inte med ord ens försöka tala om hur bra det var. Det var GALET bra! Galenskaparna har gjort så mycket, både tramsigt roligt och drypande ironi och samhällskritik.
Vilka kreativa människor! Tänk att tränga in i deras hjärnor!


Att vi fick tag i biljetter berodde på galen tur - och TACK ANNA för det!


Förutom de galet fina människorna ni ser på bilden här ovan så kan ni också notera de galet fina fönstren som förmodligen är galet trökiga att putsa...


Hotellet låg galet nära teatern, och var mysigt. Om än något hårda sängar... De hade en galet häftig gammal hiss som tog max 170 kg (glömde tyvärr att ta kort på den). Vilket betydde att jag och M fick ta trapporna...tills vi hittade den andra moderna hissen som fanns... =)


På kvällen lyckades det hamna skumtomtar i M:s sko.... Hur detta kunde ske kan bara sammanfattas med ordet: Galet!
Jag tror inte att det finns nåt godare än hotellfrukostar! Mmmmm! Galet gott!


Utsikten från frukostbordet! Galet taskig mobilmottagning där. Ingen alls faktiskt... Vilket ledde till galet dålig "när-ska-vi-äta-frukost-kommunikation" mellan rum 351 och 362. =)


Galet bra julklappstips fanns på Akademibokhandeln!


Galen trafik i Tingstadstunneln. Återigen - stor tack till chauffören!


 Galen skylt i Alingsås där vi intog en fika - för ska man fika ska man fika i Alingsås!Sockerkakan var galet stor, och lagom god. =)

Jag är verkligen galet nöjd med den här helgen. Den betydde massor! TACK Mallan och mormor för att ni tog hand om varandra!
Tack M för att du är du - Jag älskar dej galet mycket! Till Göteborg och tillbaka - eller kanske till månen och tillbaka? ;-) PUSS!

Och innan detta inlägg dryper av galet sliskigt dravvel så ska jag sluta. God natt!

Inga kommentarer: