måndag 22 september 2008

Jag har mött Jesus!!!


Jaa, tro det eller ej. Men så är det i alla fall. Allt hände på Magullis 30årsfest - som för övrigt hade 70-talstema och det var KANONSKOJ! Hon hade fixat så mycket, och grjat med allt det där extra som gör en fest speciell; dukningen var riktigt 70-tal, maten var inspirerad av 70-talet (flygande Jacob, Päronhalvor med after eight och smulpaj med äpplen) SÅÅÅÅÅ GOTT! Dessutom hade hon gjort en utställning av 70-talsprylar som man kunde gå och bli nostalgisk bland. Riktigt genomtänkt fest! TACK för att du ordnade den!!!
Men Jesus - ja... först ska jag kanske också berätta att Elvis lever. Han verkar må helt okej, och är ihop med en riktig discobrud. Här nedanför en bild på honom;
Jesus hade på sig kavaj och så... inte sandaler och för honom tidsenlig klädnad... utan han hade anpassat sig till 70-talet. Men dte gick inte att ta miste på honom - det var JESUS! Han använde sig av en annorlunda handpåläggning - men det verkade funka! =)

Lite hippies blandades med glittriga discobabes - och succén var total!
En superrolig fest helt enkelt!!!
Mer bilder hittar du på Magullis blogg! Se länk till vänster!

1 kommentar:

Anonym sa...

jag tyckte nog minsann att jesus var lite lik ABBAbenny, eller är det Björn på 70-talet :D elelr så är dån jesus efter som dom lyckades göra gudomlig musik ;)