tisdag 30 juni 2009

Sköna semesterdagar!!!

Hej hopp! Igår var vi och badade i Vättern. Pålandsvind och 20-21 grader i vattnet. Det var underbart svalkande och jätteskön luft vid stranden. Det finns inget bättre vatten att bada i än Vättern. Jag älskar den sjön!
När vi skulle hem blev det en spännande tur, för kompisarnas bil startade inte, så det blev till att bogsera. Det är ju tur att det händer lite grejer så man får nåt att göra, hihi! Bilen startade sedan till slut, och jag hoppas att den inte krånglat mer sedan.

Det lutar åt att det blir den här söta lilla tjejen som flyttar hem till oss vecka 29. Inget är bestämt än, men det såg ut som att den andre ägaren föll för den mörkare tiken. På nåt vis såg de ut att passa varandra. Men som sagt, inget är ju klart än.
De har blivit riktigt busiga nu, och leker med bollar och pinnar. Borde det inte finnas tennisbollar i pingisbollsstorlek för valpar och mindre hundraser? Det blir ju ungefär som att försöka bita om en fotboll för dem... Hihi! Inte för att det stoppar dem från att försöka direkt men...

Vi tog med oss nyblivna storasyrran R och moster yster till valparna en dag. Det är ju så roligt att få visa upp de små liven. Och så blir de ju socialiserade också. =) Frågan är om det är besökarna som vinner mest på att se de söta valparna eller om valparna vinner mer i socialisering? Det kanske är ett jämbördigt "förhållande". Hihi!
Här har syrran fått tag i de båda tikarna. Mys, mys i solen!



Vatten är det viktigt att få i sig varma dagar.
Vi har också hunnit med ett besök hos lille Aron och hans familj. Han är så söt, och den här bilden blev härligt softad tack vare myggnätet runt vagnen. Mallan & R plaskade i poolen istället, och R passade på att vara "lite äventyrlig". Hihi!

Visst är han väldigt lik sin pappa? Här gör han tummen upp i alla fall.
Och han verkar vara en sån där glad och lycklig bebis. Härligt!
Har inhandlat lite gott vin från Granqvists. Kan verkligen rekommendera detta goda röda! Snygga etiketter är det också tycker jag!

En natt i tält har vi hunnit med. Mallans kompis O var här och sov, och jag fick äran att sova med dem. Det var en natt som var helt vindstilla, och alla ljud hördes väldigt bra. Fåglar som kvittrade eller ugglor som hoade. Bilar som åkte förbi. Dörrar som stängdes. Ja, det var en skön natt, men jag sov kanske inte världsbäst...

Barnen fick bestämma vad som skulle vara på menyn dagen därpå, och då ville de ha pasta i olika färger. Så då fick dom det! Såg ganska snajsigt ut faktiskt. Men när barnen blandat ihop allt på sina tallrikar så såg det inte lika snajsigt ut...

Vi har firat en nybliven 40-åring. Och jag tog med kameran för att dokumentera kvällen. Men hade glömt att ladda batteriet. Så den första bilden jag tog, blev också den enda. Suck! Men dte blev en mycket lyckad bild tycker jag!

Slå in paket tillhör mina favoritsysslor. Här blev det ett paket till en annan jubilar.

Här är förresten en bild på just jubilaren. Eller? ;-)

På hans kalas bosatte sig Mallan i valpgården. Där var det ju faktiskt skugga - och vi hade ju sagt att hon skulle hålla sig i skuggan. ;-)

Goda tårtor bjöds det på och jättegod mat. Jag åt t.o.m. sill! Kan ni tänka er? Jag avskyr sill. Men detta som jubilarens fru gjort var MYCKET GOTT! Så jag åt till och med två portioner!



En svart/vit/brun hög med trötta valpar!
Ja, det var en liten uppdatering från de senaste dagarna. Man kan ju inte bara mobilblogga hela tiden ju... =)

Inga kommentarer: