måndag 22 juni 2009

Mera midsommarhelg!






Givetvis samlade jag sju sorters blommor på midsommarafton, fast jag plockade dem inte. Jag använde kameran istället. Och inte drömde jag om nån annan än M heller... Hihi!

Vi var först hos svärmor och svärfar på traditionsenlig lunch med allt vad det innebär. Mallan och jag plockade blommor och gjorde en krans till henne. Tanken var att vi skulle åka fram till dansen på Fröjevi, men det började ösregna precis när vi plockat färdigt blommorna. Vi satte oss inne och band kransen i väntan på att det skulle sluta regna, men det gjorde det inte. Så då sket vi i att dansa små grodorna i ösregn. Fast det hade visst inte regnat så mycket vid midsommarstången. Nåja, Mallan var glad ändå, det räckte att ha krans på huvudet.











En liten kvällspromenad tillsammans med vännerna. Lillfaddran cyklade som en liten racercyklist men höll sig på replängds avstånd. Nästan i alla fall...

På midsommardagen drog vi på utflykt med A-S och T. Vi åkte till Karlsborg och fästningen. Väl där skulle vi fika, men då öppnade sig himlen och vi fick söka skydd under taket på verandan till turistbyrån. Vi tänkte väl att det snart skulle sluta regna, men istället började det hagla. Och det slutade inte. Så till slut bredde vi ut våra picknickfiltar på verandan och satte oss där. Såg nog ganska kul ut, men det bjöd vi på. =)
Sedan gick vi fäsningsäventyret, och det var spännande och lärorikt. Lite för spännande tyckte Mallan, men hon höll pappa hårt i handen och det hjälpte.









Vi avslutade sedan dagen med att grilla vid Djäknesundets lilla hamn och sedan njöt vi av solen ute på klipporna. På vägen hem hann vi ta en glass i Forsvik och sedan en utkik från Vaberget. SÅ mycket vi hann med! Och när jag kom hem kollade jag geocaching, och upptäckte att jag varit i närheten av MÅNGA cacher. Men, då får man väl återkomma då. ;-)

Nu är den läbbiga Johnny Depp-filmen slut. Usch... Psychofilmer är inget för mig. Men jag var ju tvungen att se hur den slutade ju...

Inga kommentarer: