fredag 5 juni 2009

Antar utmaningen!

Jenny blev utmanad - och jag tar mig frivilligt an hennes utmaning, och funderar igenom följande frågor:

Om du skulle vinna många miljoner på lotto, vad skulle du köpa?
Hus, resor, båt och ny bil. Samt ny båt till en viss familj som är sugna på det. Skulle jobba halvtid, och få tid till fotografering och annat pyssligt! Skulle också ge syrran pengar till körkort och fixa så hon och Neas kunde bo ihop. Ordna en massa stora partyn för alla vänner, och köpa ett sommarhus på kusten som alla var välkomna till. Gifta mig skulle jag också! Det finns massor jag skulle kunna göra för att bränna pengar! Har inga problem med det alls... ;-)

Vilken svordom använder du mest? Hm... Jävlar är nog det som slinker ut oftast...

Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, det lilla som fanns att titta på. Håller med Jenny om att det ju var Linus på linjen och Anslagstavlans vinjett som var de mest frekventa tecknade serierna då. Annars var ju Goliat med i HAJK, och honom gillade jag. Professor Balthazar var också en favorit.

Hur många syskon har du? En lillasyster som behagade ploppa ut tio år efter min födelse. Så det är en liten, liten lillasyster.

Vill du just nu ha någon tatuering eller piercing? Japp, en tatuering skulle sitta fint. Syrran håller på att designar.

Vad har du för väder just nu? Solen tittade precis fram mellan regntunga moln.

Vad åt du till lunch senast? En jättegod lasagne med spenat!!!

Kan du vissla? Yes! Fast använder mest visselpipa nuförtiden. Svårt att höras bland alla barn annars... ;-) Dessutom är jag ganska fnissig av mig - och då går det inte att vissla...

Vilken film kan du alla replikerna till? Jag är ju kass på att memorera sånt... men känner en som förmodligen kan alla filmrepliker till de flesta filmer han sett. Fantastiskt! Jag känner igen dom, men mer än så är det inte.

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 8 stycken + en bänk som rymmer tre vuxna. Så - välkomna! =)

Har du en stationär eller bärbar dator? Både och. Men använder mest bärbar. "Underbara laddningsbara Bärbara!" ;-)

Vilket var ditt favoritämne i skolan? Svenska och bild.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Faan vad synd det är om mig, snyft! Sen kryper jag ner under täcket och deppar ett tag.

Får du dåligt samvete efter att ha ätit kött? Nej, varför skulle jag? Det finns mycket annat att få dåligt samvete för däremot...

Har du åkt moped någon gång? Näe, faktiskt inte. Varken kört själv eller åkt med. Men däremot har jag åkt med på motorcykel. Och det är det mest olagliga jag gjort hittills... Men jag hade inte velat vara utan den färden. ;-)

Vad lyssnar du på nu? The King!!! Mr Presley, och det är upplyftande!


Ja, alla som vill anta utmaningen - känn er kallade! =)

1 kommentar:

Fnissi sa...

;-) på dej själv! Vad du nu menar med det får jag väl grunna på??? Som så många andra gånger. Hihi! =)