tisdag 10 augusti 2010

Funderingar vid midnatt...


Vad gör man när ögat kliar så man nästan vill slita ut det precis när man ska somna? Inte somnar man i alla fall... Istället låter man tankarna flyga iväg och hamna på de mest osannolika funderingar. T.ex. följande:

Vi hundägare måste ju plocka upp efter oss när våra hundar skiter. Och de allra flesta gör ju också det. Men katter däremot - de skiter ju i princip var som helst och givetvis kan deras ägare inte springa efter dom och plocka upp, men deras skit är likt förbannat lika illaluktande och äcklig... Att katter gräver ner sitt bajs kanske är vanligast förekommande, men alla gör det inte. Hur som helst - att kattägare ska plocka upp sitt djurs bajs är inte rimligt. Men hästägare då? Ryttare som är ute och rider och så bajar hästen mitt på vägen. Stannar de och tar upp det? Nope... Visst vore det en riktigt rolig syn om ryttaren hoppade av hästen och tog fram en bajspåse modell ica-kasse och sedan en spade och började plocka upp? Fniss!

Nudister - alltså vad har de för bilder i sina fotoalbum med semesterbilder? Bara naket? Eller är det förbjudet att fotografera vid en nudiststrand/camping? OM det är tillåtet - HUR kan man då veta att det inte ligger någon där och fotograferar och sedan lägger ut bilder på nätet, porrsidor och annat????

Det där med människors personliga sfär är intressant. Man anar att den ändrar sig något i samband med intag av alkoholhaltiga drycker. Då ändras också förmågan att se på en människa när man inkräktar på den andres sfär. Själv tar jag gärna i folk när jag pratar med dom, och ibland kan jag ju känna att folk inte uppskattar det. Men ganska många gånger missar jag det nog... även i nyktert tillstånd! =)
Men det är väldigt intressant att man har olika personlig sfär, och att man "inkräktar" olika mycket på den sfären beroende på vilken person det är. Vissa utstrålar verkligen "håll dig på avstånd". Andra både kramar och pussar man på! =)

Tur att vi alla är olika! :-D


Sedan när man väl somnat så kan man ju passa på att drömma lite också...
Fick låna Lilly av kompisarna - och åkte dit själv för att läsa och bara vara för mig själv av någon anledning. Så fick jag för mig att köra båten också - och lyckades köra sönder den totalt! Då började ett desperat sökande efter en likadan båt, samtal och besök hos diverse värmlänningar, arga diskussioner och en massa skäll från öbor och från sambo. Vaknade helt kallsvettig utan att ha vågat ringa båtägarna och utan att ha hittat någon båt...

Snacka om osannolikt! Att jag ens skulle våga röra den båten själv är totalt out of the question! ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahahaha!! Hahahahahaha!
Du e SÅ GO!!! Lika knaäppgök som jag hahahahaha!!
KRAM
(aj med ögat-sååå ony med skräp där. Krya på dek!)
LinaPina

Annelie Björk sa...

Har haft exakt samma funderingar!!Just med bajset!! Bäst tycker jag de hundägare är som plockar upp skiten i en påse för att sedan knyta ihop den och slänga ut den i naturen!! Fast visst kan man som hästägare åtminstone "plocka" sparka undan skiten från vägen när hästen skiter. Samma när böndena strör skit osv på gärdena! När hälften ligger på vägen! Alltså Bajs i alla former är riktig SKIT!!