söndag 3 april 2011

Ibland blir jag rädd för mig själv...

Ett sådant tillfälle kan t.ex. vara när Carina börjar snabb-repetera förra veckans dans, och jag får känslan av att aldrig ha dansat de stegen förut i mitt liv, fast jag minns att förra veckans dans var bra, jag gillade den och den flöt på riktigt bra. Men den var borta. Inte ett enda steg kände jag igen. Men sen när musiken kom igång gick det bättre. Men ändå... Vad gör mina hjärnceller egentligen???

Vad gör egentligen mina hjärnceller???

Det var en intensiv danskväll ikväll, med många nya danser och svettigt tempo. Men det är gött att bli skönt trött i kroppen! Att bli trött i knoppen är däremot mindre kul. ;-)
Var så trött så jag skrattade tills tårarna skvalade idag. Den där Walk on the wild side är för mig som att traska runt i Tiveden utan karta och kompass... Helt vilse!!!

Idag fick vi lära oss två goa danser som M & C lärde ut - KUL! 

Carina lärde ut en skön och enkel dans i början och sedan blev det lite mer avancerat, men oh så roligt!

Följande danser var nya för mig idag + några som jag dansat ihop med nybörjarkursen och som jag inte har en aning om vad de heter...

Homesick (finns ingen video till den...än!)  ;-)
Four star boogie (ingen bra video till den heller, så det får vi fixa!)

Nu ska jag sätta mig och kolla in lite enkla danser som jag kan ha nytta av under veckan... ;-)


Ser annars fram emot en vecka som innehåller MASSOR, och undrar hur mycket jag och M kommer att träffas... :-(

1 kommentar:

Björk sa...

Öh förstår inte det konstiga???? I att inte minnas saker!? Trodde det var normalt! Så har jag det jämt, hela tiden, överallt! Trodde det var fullständigt normalt!! Kram!!!