tisdag 6 januari 2009

5-årskalas!!!


I lördags var vi på ett mysigt femårskalas som enligt tradition hålls utomhus, med häst och vagn, ridning, aktiviteter och korvgrillning. Detta år var det också disco - ett MYCKET populärt inslag! Det var jätteskoj och massor med folk. Våran M fick dock stanna hemma för han hade feber.
Elvis och SilverSara var med på kalaset. Elvis såg ut att frysa lite i sina trikåer, men dansade på en lång stund - dock utan sina typiska höftrullningar och juckanden. De passar sig ju knappast på ett femårskalas. =)


Sedan avslutade vi kvällen med att fira jul igen, denna gång tillsammans med några som vi träffar allt för sällan. Det var jättemysigt och båda barnen blev lyckliga över sina julklappar - det var roligt!

Lillfaddran ska få en julstrumpa av mig - jag började på den innan hennes andra jul när hon var ett år. Det var alltså i november 2006 om jag minns rätt. I värsta fall kan det ha varit i november 2005... Hur som helst - den är ännu inte klar. Men jag har sytt på den i år också. Så nu börjar den ta form. Men man kan väl inte ge bort en julstrumpa i februari? Så det får väl bli till nästa jul... =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi missade ju stora 5-årskalaset iår...Hoppas hon hade kul lillöhgren! Puss o kram

Jenny sa...

shit! det är alltså hela fem år sen hon prydde gp:s framsida...