söndag 20 december 2009

Julstämningen infinner sig...Skinkan är i grytan och simmar i det varma badet tillsammans med morötter, gul lök, vitlök, kryddpeppar, lagerblad, nejlikor och äpple. Det doftar gott! Dessutom har granarna fått komma in i värmen (och de blev väl totalt i chock antar jag - fast vi försökte dämpa chocken genom att ha dem i garaget några timmar) och det doftar gran i hela nedervåningen. UNDERBART! Julstämningen börjar infinna sig!
I morgon är det sista arbetsdagen, som mest innehåller sång och pyssel. På kvällen är det avslutning och då ska vi framföra ett disneypotpurri i racerfart... Kan bli spännande... =)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad är det för fel på KALLE ANKA GRAN I PLAST om jag bara får fråga.
Det ska vara Kalle Anka på jul och då blir granen i PLAST. Har även provat kungsgran också,funkar det med luktar inget den heller. Har tröttnat på styvfäder,svärfäder och makar som envisas med att hugga glesa hörngranar. Tog saken i egna händer: Kallegran lika fin varje år.
Kram från en upprörd Rev

Fnissi sa...

Hihihihi! Hej Rev! Jo, andra får gärna ha kalleankagran - bara jag slipper det! ;-) Det ska lukta gran om granen... Fast är man allergisk så är man, och då är det tur att det finns alternativ!
KRAM på dig Rev och hoppas att vi ses i jul/nyår! Vi ska förresten sjunga om dig ikväll på vår julavslutning. =)

Marie sa...

Jag asgarvar!!! Jag läste GRANNARNA istället för GRANARNA. Funderade varför de var så i chock så att ni fick ha dem i garaget...MOHAHAHA!!!