söndag 9 januari 2011

Mellan himmel och jord...

 Det där är min nya önskelista... Jag har konstaterat att jag ska prioritera bara en sak och kämpa mot ett mål i taget. Så nu är D7000 mitt nya mål! =)

Snö är vackert på många sätt och vis, och snö och ljus är ännu vackrare.

Kollade igenom foton och blev sugen på mammas julmat igen. Visst är deras jultallrikar häftiga! Och köttbulleskålen är just precis en köttbulleskål. De ska ligga i den, annars är det inga köttbullar ;-D

 De vackraste snölyktorna är sådana här tycker jag, som bara är ett ljus i en grotta i snön. MYS!!!
 Köpte ett spel till lillfaddran, där man ska upptäcka ord. Att hon skulle kunna läsa ihop några enkla ord visste jag. Men tjejen läste alla ord, även de långa och de som är ljudstridigt stavade utan några större bekymmer. Hjälp! Jag hinner inte med! =)

 Nu har de visa männen kommit fram till krubban i Fröjered.


 Millan hittade ett is/snöben häromdagen som hon sprang runt och lekte med. Tänk om jag också kunde hitta nåt som gjorde att jag glädjefullt sprang runt och skuttade i snön...
 Att Tidaholm har slagit flera snörekord har nog ingen missat. Men faktum är att vissa platser i Tidaholm har snö ända upp till lyktstolpslamporna!!! Det ni!!!

Igår var det fem år sedan lillfaddran döptes och vi officiellt blev faddrar - något vi är MYCKET stolta och glada över. Vi tar vårt uppdrag på största allvar, och det ska bli så spännande att följa hennes liv!

Jahaja, detta inlägg blev precis vad som utlovades i rubriken; allt mellan himmel och jord! ;-)

Inga kommentarer: