lördag 17 september 2011

Appar att glädjas åt!

Att vara sjuk innebär att ha tråkigt, men det blir i alla fall mindre tråkigt med hjälp av lite olika appar på telefonen. =)
Tänkte dela med mig av lite app-tips! Kommer fler framöver.

WORDFEUD är spelet Alfapet fast i telefon-form. KUL och ännu roligare blir det när man kan spela med sina vänner! =) Finns som gratisapp eller kostar 19:- om man vill ha premiumversionen.

MY BACKUP PRO är ett backup-program som du kan ha nytta av om du behöver uppgradera din telefon.

ANGRY BIRDS från Rovio är ett kul spel där man skjuter gröna grisar med hjälp av fåglar och slangbellor. Starkt beroendeframkallande!

BLOGGER är en app där du når alla dina bloggar (som finns på Blogger förstås!) och kan lägga upp inlägg precis som på datorn. Supersmidigt!

C:GEO är en app som du använder för att geocacha. Du loggar in med ditt geocachingkonto och sedan kan du logga dina hittade cache direkt i telefonen. Du har kompass som talar om hur långt från en cache du är och kan komma åt all info om cahcen på plats.

GOOGLE EARTH kan du använda för att spana in världen med.
'
ENDOMONDO är en motionsapp där du kan dokumentera din motion, utmanas av vänner, dela resultat med facebook, se din motion på karta osv.

ENIRO för att få reda på vem som ringer eller söka reda på någons nummer.

GOOGLE SKY MAP använder du för att hålla koll på stjärnhimlen!

INSTAROID är alla androidanvändares möjlighet att få kika på albumen i INSTAGRAM som finns för I-phones. Där håller jag koll på syrrans fotoblogg. =)

JORTE är en kalender där du kan lägga upp händelser och få påminnelser så du inte glömmer bort viktiga möten osv. Går att länka till ditt googlekonto.

KITCHEN TIMER är just det den heter och kan ha igång tre olika timers samtidigt. Smidigt!!! Galer som en tupp när den larmar! =)



Inga kommentarer: