söndag 13 maj 2012

Lite av varje...Det har varit ganska regnigt ett tag... men idag tittade faktiskt solen fram och det var sååå skönt! Vi grävde upp mask på morgonen för Mallan skulle vara med i en metartävling. Det var inga problem alls att hitta mask.

Nu har jag mopedlotter om det är någon som är intresserad!


 Den blå himlen fanns där bakom alla grå moln.

 Tredje pris blev dte för denna mört! Det resulterade i en rulle för Mallan. Så nu ska hon ta med sig sin pappa och köpa ett nytt spö också. =)

 På eftermiddagen satt vi i Sagas gamla stolar för sista gången (för de ska tas bort och ersättas med nya förhoppningsvis skönare stolar) och kollade på dansverkta´ns dansshow med Abba-tema. Så kul! Jag blir dock alldeles gråtig och får hålla tillbaka tårarna hela tiden i början på dansnumren. Det är ju så mäktigt! Roligast att se lillfaddran förstås, som har bra rytm och en himla utstrålning. Sötis!!!

Alla stora stjärnor blir uppvaktade med blommor och choklad efter sina föreställningar. Givetvis lillfaddran också. Mallan köpte dessutom en dagbok till henne för sina egna pengar. Då blev jag allt lite impad av henne också. Hon tyckte inte att blommor och choklad var så "barnaktigt". ;-)

Just nu håller en liten film från showen på att laddas upp på Youtube. I morgon hamnar den här på bloggen.

Inga kommentarer: