lördag 29 mars 2014

Spin of hope

Började dagen med att åka till Hälsocenter för att cykla ett pass i "Spin of hope" där pengarna går till barncancerfonden. Jag cyklade för Fröjereds IF och det var roligt att spinna igen. Spinning var en av mina favoritmotionsformer när jag var i 20-årsåldern. Hm... känns längesedan...

Jag skulle inte välja spinning nu, för jag tycker mest att jag får ont i...hm...ja, vi säger väl baken då för det låter mest politiskt korrekt. Men det är ju inte direkt skinkorna man får ont i...
Mina knän fixar heller inte att stå upp och cykla, och då faller ju liksom lite med spinninggrejen. Då är det bättre jag sitter här hemma på motionscykeln. Men idag cyklade jag inte för min egen skull, utan för alla cancersjuka barn och deras familjer. Det är en JÄVLIG sjukdom!

MEN... Shit vad sugen jag blev på att träna på gym igen!!! Åh vilka fantastiska lokaler de fått på Hälsocenter. Jag nästan ville skriva på kontrakt direkt. Hade dessutom tjänat på det för just nu har de 10:-/kg i rabatt... Vet inte vad det kostar att skriva in sig, men känns ju nästan som att jag skulle få betalt istället för att betala då, haha!

Dock funkar det inte i mitt liv just nu. Hur sugen jag än är på att träna där, så skulle det bara bli ett dåligt samvete som hängde över mig. Det är därför jag väljer att vara med och träna på tjejernas fotbollsträning. Hur skulle jag annars få till egen träning? Nu börjar det bli fotboll tre gånger i veckan, och sen finns det jobb att göra eftersom jag har ett sånt jobb som kräver hemma-jobb också, och så ska man ju få till en vardag med städning, tvätt, disk, mat osv.
Ja, vi delar på sånt hemma - och jag kanske inte är den mest effektiva i universum... men sånt som andra människor lätt verkar hinna i sin vardag - det får jag liksom inte till.
Jag försöker vara nöjd med det jag hinner.

Det funkar mer och mer i alla fall. Men inte jämt! =)

Mallan är så himla duktig när det gäller att teckna och måla. Här är ett av hennes häftiga alster!


2 kommentarer:

Annelie björk sa...

Ha ha ha!! Ja jag är riktigt effektiv... Alltid välstädat och ordning och reda, varken kaos här eller där... Och jag varken jobbar eller pluggar så jag önskar jag åtminstone hade något att skylla på, typ tyvärr har jag inte hunnit dammsuga, jag jobbar ju 25 %!!!
OBS första meningen var ett STORT skämt!
Men när jag kommer hem till familjer där det är städat, ordning och reda, där alla saker har sin plats så undrar jag hur fan dom bär sig åt!!! Jag kan ju som sagt inte skylla på tidsbrist...

Ullabella sa...

All motion som blir av är bra motion!Det är väl himla bra att vara med på fotbollsträning!