måndag 14 juli 2008

WILD WEST PARTYYYYY!!!

Nu har vi haft vilda-västern-kalas för Mallan och det blev såååå bra tyckte hon, och vi hade verkligen TUUUUUUR med vädret! Regnet hängde i luften några gånger, och dte kom några stänk, men inget värre. Det mullrade i skogskanterna runt oss, men det kom inte närmare än så. Helt makalöst vilken tur! Efter festen började vi plocka ihop, och PRECIS (och då menar jag verkligen PRECIS) när vi tagit in det sista tältet och burit in de sista borden - DÅ öppnade sig himlen och det både åskade och STÖRTREGNADE!!!! Snacka om tur! Någon tänkte på oss i lördags, absolut!

Det här är ju inte världens bästa bild, med en snyggt tvättställning i förgrunden, men det är en översiktsbild över trädgården.
Sådana här drömfångare fick man göra i det stora tältet om man ville. Det krävdes lite hjälp av mammor och pappor (fast några pappor såg jag nog aldrig i tältet...) och blev jättesnygga resultat. Förhoppningsvis fyller de sin funktion också, så alla barn (och vuxna) slipper att drömma mardrömmar! Skön sömn med ljuva drömmar borde alla ha!

Sicken snygg cowboybrutta! Hon har precis varit och vaskat guld och fått en hel påse full med guldklimpar! LYCKA!



Det är bra med cowboyhattar när man vill vara ifred och pussas en stund. Det var däremot inte lika lätt att kramas - då åkte hattarna av!
Det kom inte så många indianer till kalaset, men Pocahontas mormor dök i alla fall upp, i finstassen. Jag är SÅÅÅ imponerad av att det var så många som hade gjort sig extra västern-fina! Det värmer!!!

Den inbitne cowboyen M.E fick fart på ungarna och blev snart poppis - men det brukar han ju bli... Han vann pris för dagens snyggaste utstyrsel och kommer att få ta emot detta pris framöver...

Flaggstången fungerade som en utmärkt totempåle där man kunde binda fast banditerna.


Det gällde att vara snabb om man skulle fly från sheriffens lasso! =)


Valle var dagens favorit - utan honom hade festen blivit MYCKET tråkigare! Man kan säga att han gjorde festen! Med äkta westernsadel och allt! Många ögon tindrade lite extra när de fick sitta på hans rygg ett varv i trädgården. Tusen tack Stengärde, och tusen tack faddrarna Öhgren för att ni fixade med detta!!! Vilken present!!!

Tack också till de som hjälpte mig fotografera under dagen. Jag är ju expert på att tro mig hinna allt... men det gör jag aldrig! ;-) Missade nästan att ställa ut tårtorna, instruerade lite för snabbt om aktiviteterna (men kände mig stressad för då började det mullra och himlen blev svart!), hann inte prata med gästerna ordentligt, och glömde ge de barn som åkte tidigare deras godispåsar... Hoppas alla barn var nöjda ändå... och de som inte fick sina påsar, kommer att få dem efteråt! Den här bilden på Mallan är jättefin tycker jag, och det är A som tagit den. TACK A!

Wow, vilka handsome cowboys!!! Står och jämför... pistoler! Snyggast i Priest Village!



Tack L för att du hjälpte oss fixa tält - och tack svenska kyrkan för att vi fick låna dem! de var kanonbra!!! Hade sett trist ut i trädgården utan dem!


En Magnus-Uggla-cowboy - mycket farlig, men med glimten i ögat! Här på väg att besöka saloonen - kanske för att spana in cancan-tjejerna?


Western-Valle fick vatten utanför saloonen och en välförtjänt paus. Hade barnen fått bestämma hade han haft ridande cowboys på sig hela dagen! Tack Syrran och P för att ni travade runt med ungar och häst!!!


Jag är en mexikanare!!! L var snygg som fasen och tillsammans med min M blev det en läcker bild! L hade helt klart snyggast hatt - men den gick inte att ha på huvudet, hihi!


Faddrarna hade lyckats igen - de hade köpt PRECIS det Mallan hade önskat sig! En babyborn-docka som kan simma när hon kommer i vatten. Klicka på länken nedan så kan ni se en reklamfilm om dockan. Man förstår att många önskar sig en sådan! Ser ju jättekul ut!


http://www.amazon.com/gp/mpd/permalink/m14Z9C82OXDWNQ


Vill också passa på att tacka för alla andra bra presenter! Jag och M och Mallan själv tycker att hon fick BARA bra saker! Jätebra saker! Blir ju lite lätt hysteriskt sådär på kalaset när man sliter upp paket efter paket och det ser ut som att hon inte uppskattar det hon får, men jag kan lova att hon blev jätteglad för alla presenterna. Efter kalaset gick hon omkring bland presenterna och bara njöt. "Åh, titta vad jag fick", "Kolla vad häftigt", "Vad fin den är" osv. Igår och idag har hon lekt med grejerna, men har ännu inte hunnit "leka sig igenom allt" än. Igår satt hon t.ex. med en burk slime i två och en halv timma och lekte! Hihi! Så hon är verkligen JÄTTENÖJD med ALLA presenter! TUSEN TACK till alla gäster som gjorde hennes sexårskalas till ett sånt kanonkalas!!! Vi är supernöjda och hoppas att ni också är det!

Inga kommentarer: