tisdag 12 oktober 2010

"Ôrebôttan" det är jag det!

Idag har jag "ôrat" runt...
Det började med att jag i morse skulle åka upp och, som jag trodde, visa upp min hagelskadade bil för några specialister som ska kolla om det går att fixa skadorna.
Hade fått en adress och ett namn på lokalen av försäkringsmannen, och letade febrilt efter det namnet överallt. Till slut fick jag knappa in adressen på gps:en och hamnade då på ett ställe där det inte stod nåt namn som stämde alls... Åkte in till ett företag som hade öppet men där var det inte. Fick tipset om att fråga på ett annat ställe och där var det! Körde in bilen i hallen och han kikade på min mycket våta bil (som ju hade en massa smält frost på sig) och konstaterade att den var alldeles för våt och skitig för att de skulle kunna bedöma den där och då. Kunde jag låta bilen vara där ett par timmar så den torkade till?
Eh... nee. Jag måste till jobbet.
Jaha... 

Så då fick jag köra ut igen, åka till jobbet och åka dit igen efter jobbet. Och då fick jag först tvätta bilen (så nu har jag tvättat bilen i automattvätt för första gången! Yihaa! Det var ju hur smidigt som helst! Att man ska behöva bli 33 innan man kommer på det!) och sedan kom M dit så att jag kunde komma hem också. Jag lämnade ifrån mig nyckeln till den värmländske snubben och kom sedan på att jag ju hade glömt plånboken i bilen. Tog då nyckeln igen och går ut och öppnar. M tyckte då att jag behövde städa ur grejerna som är i bilen (och det hade han väl rätt i...) så vi började plocka ur allt ur bilen och lägga i bakluckan. Väl färdiga så kikar jag snabbt igenom bilen, trycker ner centrallåset och tänker sedan gå in med nyckeln igen till värmlänningen.
Hm.. Nyckeln??? Vart är den???
Den finns ingenstans... Hade förmodligen låst in den i bilen. :-O

Alltså får vi sätta oss i M:s bil - åka hela vägen hem igen och hämta reservnycken och sedan tillbaka igen. Skulle tro att värmlänningen med vän fick sig ett GOTT skratt...
Själv kanske jag kan skratta åt det i slutet av veckan, men just nu är jag mest trött på mig själv... SUCK!
 Vi ska inte tala om hur trött M var på mig i den sekund han insåg att jag låst in nyckeln. ;-) 

Eh...hoppsan älskling! 
Får kanske vara glad att han inte tog sin bil och drog och lämnade mig kvar... ;-) 

Man kan återigen konstatera att stress inte för nåt gott med sig... Blir bara dumt...



Bättre att mysa med lite tända ljus och ta det lugnt en stund...

3 kommentarer:

Annelie björk sa...

Öh så där är mitt liv jämt!!! Händer det inte några liknande saker i veckan blir Benny orolig och tror att jag blivit sjuk på riktigt! Han har slutat att inte vara trött på mig han tycker det är bäst och alltid vara lite trött på mig och mitt hjänkontor för då blir det inte så påfrestande varje gång han blir riktigt trött... (sådär flera gånger i veckan)Jag har faktiskt aldrig glömt mian barn någonstans, fast jag har glömt att doms ka på träning osv... Har glömt en hund utanför en affär en gång i snöstrom, tyckte det var tomt när jag kom hem frusen och snö upp till midjan, bara att vända och traska tillbaka till ica och hämta min innan svarta labrador som just då var vit och igensnöad!! Men jag skyller på snöstormen. Jag binder inte gärna hundar utanför affärer, nu för tiden gör jag aldrig det. Men jag tog med honom för att slippa gå ut två gånger när det var sånt hemskt väder. Bodde i lägenhet i stan då!!!

Fnissi sa...

Skönt att man inte är ensam...
;-)
Kanske ska starta Förvirrade Kvinnors Förening?

Marie sa...

Åh Sara..Vissa dagar ska man bara inte kliva ur sängen!! Känner så väl igen mej! KRAM!!!