lördag 9 oktober 2010

Cupcake award!

Jag har fått en utmärkelse av Annelie (Fricco.zoomin.se)! TUSEN TACK!!! Alltid roligt att bli positivt uppmärksammad! Hennes motivering till att jag ska ha detta pris är:
Skriver mycket tänkvärt på sin blogg, samt att hon är en människa med stor empati!!!

Sådana ord värmer i hjärtat vill jag lova!

Tre frågor ska besvaras när man får denna award:

1. Vad känns viktigt för Dig?
Många saker: att ha möjligheten att vara kreativ och pyssla med en massa roliga saker, att lyckas gå ner i vikt och få en större möjlighet att uppfylla en önskan som hela familjen har och få bättre hälsa, ha ett utvecklande jobb m.m. m.m. Men VIKTIGAST är familjen och nära/kära!
2. Vad är din älsklingsfärg?
Grön, grön, grön, grön, grön!
3. Vilka 3 vänner vill du ge detta pris till?
Till Linda - som bloggar om sitt liv med småbarn och bröstcancer som spridit sig. Jag tycker att hon är fantastisk som delar med sig så av sina funderingar och sin vardag!  Hon samlar in pengar till bröstcancerforskningen, är en jätteduktig fotograf, har en massa fina djur, goa barn och skriver om en massa annat som är mycket läsvärt! 

Till Jenny - som med sina små korta inlägg med vackra foton får mig att le! Själv är jag en ordbajsare, men Jenny har förmågan att skriva kärnfullt. Jag älskar det!

Till Lisa - som äntligen kommit igång med att blogga - och som gjort det rejält! Vackra foton, tänkvärda texter. 

Till Magulli - som skriver precis hur det är! Inga försköningar, utan direkt från livet, och på ett humoristiskt sätt skildras händelser som man känner igen sig i!
Till Maria - som bjudit in mig i sitt reseledaräventyr som skildrar ett helt annat liv än det jag själv har, och som är intressant att läsa om! Hon har verkligen förmåga att skriva så man vill läsa! Dessutom har det varit roligt att följa hennes blogg - en väg som inte varit spikrak, som pendlar mellan sol och regn precis som livet är, men som ändå innehåller så mycket tårta och lycka nu!

Vill också ge den tillbaka till Annelie, för hon lyser upp mina dagar med sina blogginlägg! Så skönt att ha en riskanalytiker som man känner igen sig i! ;-)
Mycket humor och ironi! I like!


Tack alla bloggskrivare och bloggläsare! 

2 kommentarer:

Jenny sa...

Tack snälla Sara! Vad du är gullig, kram!

maria sa...

Grattis till utmärkelsen o Tack så mycket! Just nu är det mycket sol här! :D

KRAAAAAM!