fredag 11 februari 2011

Solsidan...

...är det verkligen en serie för barn??? Har förstått att många barn tittar på det...

Jag tycker INTE det... Vad tycker ni???

Bilden lånad från tv4.se

Å andra sidan kanske det finns program som min dotter får se som ingen annan tycker är okej för barn... Vad vet jag? Och jag tittade ju på Goda grannar, Varuhuset, Storstad osv. Det kanske inte var bättre det? Men jag vill minnas att jag var liiite äldre då... Nåja...jag hoppar redan ner från hästarna och erkänner att jag är en moralkaka...

Storstad förresten - där medverkade Eric Ericsson som hade kontakter i Tidaholm. Kompisens mamma körde honom i taxi och lyckades fixa autografer till oss från honom. LYCKA!!! =)
Bild lånad från Folkteatern

3 kommentarer:

Marie sa...

Åh jag älskade Storstad med Jocke och Millan!! Synd att de la ner den serien...

Annelie Björk sa...

Här kommer nästa moral tant... Nej finns mycket på tv jag inte låter Emmelie se, hon vill se solsidan eftersom hon gjort det hos mormor. Mest för att hon inte ser det här hemma. Ett program jag aldrig skulle låte Emmelie kolla på är UTAGNINGEN till Idol!!!!! Hon får kolla när uttagningarna är klara. Hon ska definitivt inte lära sig att det är ok att kalla folk precis vad som helst vilket jurryn gör.Vill helst inte att hon lär sig att håna och mobba folk är ok det heller. Vilket faktiskt jurryn gör. Så känslig är jag!!!!

Linda sa...

Nej, jag tycker inte heller att Solsidan är ett barnprogram, men det är ju svårt att sätta nån åldersgräns på ett sånt program.