lördag 15 mars 2014

En falsk yta...

Jag gjorde en mello-tårta till finalen, och den skulle bli en chokladbomb eftersom värdinnan älskar choklad. Så jag sökte recept och hittade ett som jag körde på.
Den blev läcker att titta på, men inte särskilt god (enligt mig). Det blev torrt, och ni som är duktiga på att baka får gärna hjälpa mig med hur man får tårtbottnar att suga upp mousse... För det hade den inte gjort alls, fast jag gjorde tårtan dagen innan.
Och sen blev det för chokladigt för min smak. Jag gillar syrliga tårtor som blivit kladdiga av alla bär och frukter som gosat ner sig emellan tårtbottnarna. =)

Men den blev rätt snygg faktiskt, och den var riktigt kul att göra! =) Men som det heter - utseendet är inte allt. Det är insidan som räknas! ;-D




2 kommentarer:

maria sa...

WOW! bara WOOOOW! så vansinnigt häftig!
=)

Marie sa...

Jag gör en ganska mastig chokladtårta ibland. Då brukar jag blöta bottnarna med typ saft eller likör eller nåt annat man gillar. Sen lägger jag emellan med chokladmousse och allra saftigast blir tårtan om den äts först dagen efter!