lördag 18 september 2010

Scandinavian Cake show 2010

Idag har jag och L varit på besök i Kungälv och tittat på tårtor av alla de slag - alla oerhört vackra och kreativt gjorda. Först har jag en tårta att dela ut:

Visst är det passande med en uggletårta! =)

Man förstår liksom inte riktigt hur duktiga de är som gör sådana här tårtor. Men man får tänka på att de använder sig av en massa verktyg och mallar, och att de här utställningstårtorna har frigolit i sig, och inte sockerkaka. Frigolit är liksom liiiite lättare att bygga runt... Men oavsett så är de väldigt vackert skapade. Nästan för bra. Undrar om man skulle våga äta ett sånt här konstverk?





Lite bra tårtlänkar kommer här:

Scandinavian Cake show
Agnetas sida
Paulas sida
Tårtdecor
Kageriet
Kakburken
Systrarna Dreamhome

Det har varit en kanonbra dag! TACK!

3 kommentarer:

Emma sa...

Åhhh vilken tårta, gulliga dej som tänkte på mej:) Fast jag skulle inte våga äta den, ha den som prydnad istället;) Roligt vad mycket tårtor det finns! Ha det bra, kramar emma

MariMiloCakeDesign sa...

Imponerade vackra tårtor!

Anonym sa...

Det är faktiskt helt klart görbart att göra sådana tårtor med vanlig sockerkaksdeg, lite enklare kanske,men det är görbart. Det får inte vara för mycket fyllning och helt klart stabilare än vanlijkräm ;) Roligt med Scandinavien Cake Show, massor av inspiration och många likasinnade :)
Ha det bra, gillar din blogg!
Tanja Hansson
Vinnare av Juryns val på bröllopstårtor 2010
sugardesign.dinstudio.se