torsdag 25 november 2010

Köra bil...

...när det är vinter är inte min grej riktigt. Men idag gick dte riktigt bra till jobbet. För att visa alla er som inte är i närheten av snö än hur det ser ut hos oss så filmade jag en del av min väg till jobbet. Jag satte helt enkelt kameran över instrumentbrädan och körde. =)
Såhär ser det ut:

2 kommentarer:

Juliaemma sa...

Hej Sara!
Det är så himla svårt att säga vad föräldrar kan göra bättre. Det som speciellt skilsmässoföräldrar kan tänka på att inte göra är att inte snacka så mycket SKIT! Nu när jag är äldre kan jag stänga av öronen om mamma eller pappasäger något dumt om den andra föräldern. Men när man är runt 8års åldern gör man inte det. Man snappar upp allt, du vet väl själv hur stora de där små öronen kan bli? ;-)

Det föräldrar kan tänka på är att barn snappar upp ALLT. Jag förstår inte ens hur man kan tala så illa om en person som man har älskat mest av allt och fått en gåva, ett barn med?

Det där med ångesten över vart man ska bo/sova, hos mamma eller pappa. Det har jag ingen aning om hur man kan föräldra. Det blir ju helt enkelt så när föräldrarna bor på separata platser. Självklart förstår jag att mamma vill att jag ska bo hos henne mest och tvärtom... Usch, det är jättejobbigt!!!
KRAM

maria sa...

för det första: OJ! på den vägen brukar mitt bekymmer va rådjur som står ett par hundra meter bort...
för det andra: bra musik de spelade på radion!
o för det tredje: jösses, det var längesen jag hörde dialketen sådär, låter man verkligen så??
=)
kör försiktigt! KRAMKRAM