lördag 18 december 2010

Dag 17

Glömde helt av att blogga utifrån tema igår... Så här kommer då gårdagens tema:

Mitt favoritminne

Oj, det finns så många!

När jag blev storasyster - då var jag hos mormor och morfar och sedan kom pappa och hämtade mig så jag fick åka in och hälsa på en liten skär bebis med rosa sparkbyxor på.

Början på allt - när M kommer in genom dörren till mitt sommarlovsjobb med en stor bukett rosor som han överlämnar. Och sedan frågar om jag vill hänga med på bio. Oooo vilket pirr i magen man fick av det... Och sedan bion... och så hans Ford Escort som han körde hem mig i... och dagen därpå när han tog med mig hem till sina föräldrar för att jag skulle få se hans nya hundvalp (och jag hade ju inte fattat att den fanns hemma hos hans föräldrar). Hundvalpen var sööööt, jag blev ut-tittad som en utomjording och sedan såg vi på Änglagård hemma hos honom i hans underbart vackra orangeblommiga soffa. =)

När jag själv fick barn - det är ju ett favoritminne man aldrig glömmer!!!

När Mallans fadderbarn föddes - en natt då fyrverkerierna skapade änglar på himlen!

Min 30-årsfest i Korsberga kullar - som bjöd på många roliga små minnen! Jag älskar verkligen äventyrspedagogik, och gick en utbildning på Luleå universitet under 2001-2002. Det var den häftigaste utbildnign jag någonsin varit med om - och sedan körde vi igång ett äventyr i Korsberga kullar. På min 30-årsfest så fick jag möjlighet att dela med mig av det äventyret till ett gäng vuxna - och det var sååååå roligt!!!


Början på en mysig vänskap - en soffsittarkväll framför melodifestivalen, tillsammans med Mallans pojkvän med föräldrar, och jag tror också att Mallans kusin med föräldrar var där...
Loooong time ago...

Det var bara några minnen som fladdrade förbi! Jag tror vi människor ska vara glada att vi är begåvade med ett minne. Det är fantastiskt att kunna minnas!

Inga kommentarer: