söndag 19 december 2010

Nobelfesten

Visst vore det en höjdare att få vara med på Nobelfesten och inte bara se den via tv-skärmen? Jag har vänner som var med i år. Och visst hade jag varit superstolt om det varit för att de kommit på hur man ska lösa cancerns gåta, eller nåt liknande. Men jag är faktiskt riktigt stolt över att de  var där för att de fixat fram ett gott vin till Nobelmiddagen också!!! Har suttit och tittat och tittat för att se om de syntes i rutan, tyckte ju att de åtminstone kunde gjort nån fuldans eller så för att kamerorna skulle filma dem extra mycket (fanns ju andra som gjorde det). Lyckades till slut hitta dem i detta klipp, 1.17.20 in i klippet så är de med nere i högra hörnet i ca 20 sekunder. =)
Försökte göra en skärmdump, men lyckas tyvärr inte spara den som en bild...

Synd också att jag inte visste om det i förväg för då kunde jag ju skickat med ett personligt kärleksbrev till Björklund som de kunde fått överlämna...

3 kommentarer:

Patricia sa...

nu ligger alla kläder från rabdido ute på min blogg med storlekar och priser. Björklund ja, din favorit ;)
Kramar

Annika - familjebloggen med tävlingar och julkalender sa...

Hej!
Jag har sett att du tidigare tävlat om en Torky Deluxe. Nu har jag en julkalender i bloggen, och lucka 20 (som avslutas 21 dec) innehåller just en valfri Torky Deluxe med väska! Kanon va? :)
Vill du vara med och tävla? det enda som krävs är en motivering, en kort sådan :)

Vill du inte ha "reklam" så ber jag om ursäkt och ber dig bara att plocka bort kommentaren.

Mvh Annika
http://nilssonpettersson.blogg.se

Fnissi sa...

Annika - kul att du kikat hit! Jag ska direkt kika in hos dig! =)